HACCP, Sociale Hygiëne en professionele bedrijfskeuken

RC- haccp

Roepan’s Catering blijft uw kwaliteit waarborgen. Daarom zorgen wij ervoor dat wij de bereidings- en behandelingsprocessen in praktijk goed trachten na te leven.


  • HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. De Nederlandse vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten (https://nl.wikipedia.org/wiki/HACCP)

haccp

Als goede ondernemer dien je er altijd voor te zorgen dat op je producten niets aan te merken valt. Voedsel mag in geen geval besmet raken. Over de nare gevolgen daarvan hoeven wij je niets te vertellen. Voor een bedrijf is de hygiëne van groot belang en de vernieuwde Hygiënecode is daarbij de leidraad. Met de Code in de hand zorg je voor een optimale hygiëne in je bedrijf en dus voor meer ‘veiligheid’ van je gasten.


  • SOCIALE HYGIËNE

SVH Sociale Hygiene Rajan Roepan

De heer S.R. Roepan, geboren op 14-05-1979, is bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne.

De heer S.R. Roepan, geboren op 14-05-1979, voldoet aan de eisen, bedoeld in artikel 8, vijfde lid, van de Drank- en Horecawet.

http://www.svh.nl/register/index/resultSucces/

De cursus Sociale hygiëne is een wettelijke eis als je een horecabedrijf wilt beginnen. En dat is logisch, want als beheerder, bedrijfsleider en/of ondernemer in het horeca- en slijtersbedrijf draag je grote verantwoordelijkheden. Niet alleen ten aanzien van jezelf en financiers, maar vooral ook ten aanzien van je klanten. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om hun veiligheid. Maar ook in het voorkomen van alcohol-, drugs- en gokverslaving wordt van jou een bijdrage verwacht, samenvattend:

  • Wettelijk verplicht voor iedereen die een horecabedrijf leidt
  • Officieel erkend SVH-examen
  • Erkend door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca.

SVH


  •  PROFESSIONELE BEDRIJFSKEUKEN

Roepan’s Catering is voorzien van een eigen professionele bedrijfskeuken, om zo de processen binnen de HACCP te kunnen waarborgen. Wij zijn dan niet altijd afhankelijk van een keuken op locatie. Vanuit onze eigen keuken kunnen we met de juiste processen u voorzien van kwalitatieve producten.